Мъж твърди, че е дал 142 000 лв. на ясновидка за

...
Мъж твърди, че е дал 142 000 лв. на ясновидка за
Коментари Харесай

Ясновидка взела 140 хил. лв. от млад мъж, за да му изчисти магии

Мъж твърди, че е дал 142 000 лева на ясновидка за повреждане на черни вълшебства. По думите му изчистването струва 1000 лева, като в началото би трябвало да се създадат три процедури. Така, автоматизирано първата такса става 3000 лева Мъжът разясни, че изработката на бяла магия му коствала 6000 лева За да заплати услугите, дал всичките си спестявания и изтеглил няколко заема.  

Мария Асенова от София се показва за топ феноменът на България, който в никакъв случай не бърка. По думите ѝ петричката пророчица Ванга я провъзгласила за ясновидка и неин заместител. Освен, че гадае, дамата твърди, че има дарбата и да лекува. Предлага всевъзможни услуги - от изчистване на отрицателна сила до лекуване на алкохолизъм.

През есента на есента на 2022 г. млад мъж от град в Северна България търси помощ от ясновидката за проблеми в работата и персоналния си живот. Намира уеб страницата на Мария Асенова в интернет.

„ Когато отидох в офиса ѝ, стартира да ми гледа. Каза, че имам вълшебства от някогашни приятелки. Развалянето на всяка една магия е 1000 лева Взе ми 3000 лева още първоначално ”, описа той пред Нова. И разясни, че е дал парите на ръка, а Асенова му изпратила билки, отвари и амулети по пощальон с указания за изчистване на вълшебен замърсявания.

След като развалила черните вълшебства, ясновидката му предложила да му направи и бяла - за обич. Мъжът се съгласил, защото напоследък приятелката му се отдръпнала от него. Услугата коствала 6000 лева. 

„ Каза, че ще ми направи така наречен гърне, което стои при нея - с билки и течност. След това трябваше да го наливам в чашата на приятелката ми ”, описа още мъжът.

Гледачката почнала да му внушава, че родителите му се пробват да го омагьосат посредством готвената от тях храна. Семейството на младия мъж забелязало промяна в държанието му, само че схванало, че се среща с ясновидка месеци по-късно.

След като развалила голям брой черни вълшебства и направила няколко бели, гадателката получила божество, че би трябвало да продаде на мъжа джипа си, който бил със запор. Покупката му коствала 26 000 лева По думите му тя му обяснила, че тази кола ще му донесе шанс.

Майката на мъжа е подала сигнал в прокуратурата. Оттам отказали да образуват наказателно произвеждане, защото няма документи, с които да потвърди, че е давал пари. Няма и очевидци.

Екип на Нова се свърза с ясновидката по телефона. Подставено лице ѝ обясни, че има проблеми в персоналния живот и желае да се срещнат. Мария обаче настоя първо да ѝ прати парите за гадаенето по пощальон. След това му сподели, че има направени няколко черни вълшебства, които би трябвало да се отстранен.

В последна сметка ясновидката е снимана.

„ По малко име и дата на раждане разбирам. Работя от 30 години. Не върша бели вълшебства. Някой ви е излъгал. Премахвам единствено вълшебен замърсявания ”, посочи тя. И изрично съобщи, че не е получавала 142 000 лева от мъжа, чието семейство е пуснало тъжба.

„ Този човек е подлудял, има душевен отклонения. Пуснала съм тъжба до прокуратурата за клюка. Водя дело против майката и сина. Това е човек, който пристигна и купи колата ми, залага и лъже родителите си ”, твърди ясновидката.

Гадателката е пуснала недоволство и против мъж от Троян, който твърди, че му е взела огромна сума пари за бяла магия за обич. Ефект от нея нямало и клиентът упорствал да му върне парите, обясниха от Софийската районна прокуратура.

Преди години ясновидката живеела в различен апартамент в столичния квартал „ Младост ”. Неин хазяин бил Райчо Лютаков. Той твърди, че мъжът на Мария работел в полицията и събирал информация за клиентите ѝ - по този начин тя постоянно „ познавала ", когато гадаела.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР